ΟΙ ΛΕΜΦΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

our_prof Βρείτε έμπειρους, εκπαιδευμένους λεμφοθεραπευτές από τον κατάλογό μας...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΕΜΦΙΚΟΥ

Prosopo_ico

Παρακολουθήστε αποσπάσματα βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τη διεξαγωγή του σεμιναρίου λεμφικού μασάζ...

κλικ εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: "Η συμβολή της Λεμφικής Μάλαξης στην προάσπιση της υγείας και οι Θεραπευτικές της ιδιότητες"

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βιβλιοπωλείου IANOS διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση με θέμα "Η Συμβολή της Λεμφικής Μάλαξης στην προάσπιση της Υγείας και οι θεραπευτικές της ιδιότητες". Η εκδήλωση οργανώθηκε στα πλαίσια της επανέκδοσης του βιβλίου "Η Τεχνική της Λεμφικής Μάλαξης" της αισθητικού και συγγραφέως αισθητικής Τιμοθέας Πατζίκα, από τις Εκδόσεις Παπαζήση.

Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση...

Περισσότερα...
 
Σεμινάριο 7-8 Μαΐου 2011
Με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος κύκλος Σεμιναρίων μετά από την έκδοση του βιβλίου. Οι σπουδαστές μας όπως πάντα αποφοίτησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε για περισσότερες πληροφορίες και για ανταλαγή απόψεων μετά από την άσκηση της ειδικότητας στα εργαστήριά του.


Περισσότερα...
 
Σεμινάριο Δεκεμβρίου 2010
aponomi2
Το Σεμινάριο του Δεκεμβρίου είχε  την επιτυχία όλων των προηγούμενων Σεμιναρίων μας μέχρι τώρα αλλά με μία ιδιαιτερότητα. Είχαμε πέντε άνδρες σπουδαστές και επτά γυναίκες. Αυτό έκανε το κλίμα πολύ ενδιαφέρον, γιατί στην ανταλλαγή απόψεων, είχαμε την επαγγελματική οπτική γωνία και από τα δύο φύλα. Με αποτέλεσμα, οι γνώσεις να είναι πιο μεστές και πιο ολοκληρωμένες.

Δεξιά φωτογραφία αποφοίτησης από το Σεμινάριο του Δεκεμβρίου. Οι σπουδαστές μας με τα διπλώματα "ανα χείρας".

Περισσότερα...
 
Σεμινάριο λεμφικού μασάζ 2-3 Οκτωβρίου 2010

3CD2
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο του Λεμφικού μασάζ στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2010. Αποφοίτησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις επαγγελματίες του χώρου.

  • Φυσικοθεραπευτές
  • Κινησιοθεραπευτές
  • Αισθητικοί
  • Ρεφλεξολόγοι κ.α.
Περισσότερα...
 
Συνάντηση Ελλήνων Λεμφοθεραπευτών

1936
Με αθρόα συμμετοχή των αποφοίτων Λεμφοθεραπευτών και με αμείωτο ενδιαφέρον, για τα θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν από εκλεκτούς επιστήμονες πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ομάδας Ελλήνων Λεμφοθερπευτών υπό την Aιγίδα της Κ Provolis, Οργάνωση της Τιμοθέας Πατζίκα και Xορηγεία της εταιρείας Piroche Cosmetics, στο Ξενοδοχείο Εσπέρια Παλλάς στην Αθήνα Σταδίου 22.

Περισσότερα...
 
1ο Σεμινάριο «Τεχνικής λεμφικού μασάζ»

seminaria3
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο 1ο Σεμινάριο «Τεχνικής λεμφικού μασάζ», Οι 23 σπουδαστές που παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό τριήμερο σεμινάριο ενθουσιάστηκαν τόσο από το σύστημα διδασκαλίας της συγγραφέως του βιβλίου «Τεχνική λεμφικού μασάζ», κας Τιμοθέα Πατζίκα, όσο και από τη διοργάνωσή του...

Περισσότερα...