ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Το δέρμα του σώματος

Το δέρμα του σώματος είναι βέβαια πιο ανθεκτικό από το δέρμα του προσώπου αλλά αυτό δεν συμβαίνει γιατί υπάρχει κάποια διαφορά στη δομή και στην λειτουργία των δύο αυτών τμημάτων. Αλλά γιατί το δέρμα του σώματος είναι καλυμμένο με τα ρούχα σε αντίθεση με το πρόσωπο που μένει ακάλυπτο σε όλες τις εξωτερικές επιδράσεις ( καιρικές συνθήκες κ.τ.λ. )
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνουμε το δέρμα του σώματος χωρίς φροντίδα. Έχει κι αυτό τις ανάγκες του για εξωτερική θρέψη τις οποίες όταν δεν του τις καλύπτουμε αφυδατώνεται, σπάζει και απολεπίζεται.
 Μια πολύ εύκολη και γρήγορη καθημερινή φροντίδα είναι η εξής:
Πριν από την διαδικασία του καθημερινού σας μπάνιου μπορείτε να κάνετε ένα στεγνό βούρτσισμα σε όλο σας το σώμα αρχίζοντας από τα πέλματα των ποδιών και καταλήγοντας στα χέρια, στις ωμοπλάτες και στη μέση.
Μετά μπείτε στο μπάνιο για ένα ζεστό ντους και συνεχίστε αν είναι δυνατόν με κρύο αρχίζοντας από τα πέλματα και τις γάμπες και ανεβαίνετε σιγά, σιγά προς το επάνω μέρος του σώματος, τους μαστούς τα μπράτσα και το πρόσωπο.
Στην συνέχεια απλώστε σε όλο σας το σώμα το ειδικό γαλάκτωμα σώματος, όπου μπορείτε να διαλέξετε από το εμπόρια αυτό το body milk που ταιριάζει στο δικό σας δέρμα.
Η απλή αυτή περιποίηση θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα του σώματος σας και θα βοηθήσει στην διαστολή των λεπτών αιμοφόρων αγγείων πράγμα το οποία θα δώσει ώθηση στο δέρμα να απορροφήσει με τις καλύτερες δυνατότητες του τις κρέμες και να ξαναβρεί έτσι την υδάτωση και την λιπαρότητα που του είναι τόσο απαραίτητες για την σφρηγιλότητά του .


Πίσω

body

Διαφήμιση