ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα Μαλλιά και η θάλασσα

Το καλοκαίρι συχνά γεννιέται το ερώτημα, εάν ωφελεί στα μαλλιά η θάλασσα ή όχι.
Έτσι πολλές γυναίκες διστάζουν να βουτήξουν τα μαλλιά τους στη θάλασσα, φοβούμενες ότι το αλμυρό νερό θα τα  βλάψει.
Αν το πρόβλημα είναι μόνο η υγεία και η λάμψη των μαλλιών και όχι η φόρμα και το χτένισμα, τότε μπορείτε να βρέχετε τα μαλλιά σας άφοβα στο νερό της θάλασσας, γιατί είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και πρωτεΐνες, συστατικά τα οποία έθρεψαν και διατήρησαν τις πρωταρχικές μορφές ζωής.
Πολλοί είναι οι ερευνητές που ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τον πλούτο που περιέχεται στη θάλασσα, όχι μόνο για να προσφέρει ευεργετήματα υγείας στον οργανισμό μας, αλλά σίγουρα τροφή, αναζωογόνηση και νεότητα στο δέρμα μας, το οποίο είναι ο καθρέφτης του οργανισμού μας.
Υπάρχουν σήμερα πολλά καλλυντικά προϊόντα, τα οποία έχουν σαν βάση τα συστατικά του θαλασσινού νερού, και τα οποία έχουν θαυμάσια αποτελέσματα γιατί τα συστατικά τους έρχονται σε τέλεια αρμονία με τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού.
Και επειδή η τροφή των μαλλιών μας εξαρτάται από την καλή λειτουργία του τριχωτού δέρματος του κεφαλιού (η τρίχα τρέφεται από το εσωτερικό του δέρματος, από εκεί δηλαδή που είναι φυτρωμένη), τα συστατικά του νερού της θάλασσας που εισχωρούν μέσα στο δέρμα καθ’ όλη τη διάρκεια του μπάνιου, μαζί με την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας, κάνουν τα μαλλιά το καλοκαίρι πιο στιλπνά, πιο γερά και πιο λαμπερά.
Δεν έχετε παρά να κάνετε μια δοκιμή. Πετάξτε αυτό το ασφυκτικό λαστιχένιο σκουφάκι και χαρείτε τη θάλασσα από τις «ρίζες των μαλλιών σας» ως τα άκρα του σώματός σας.


Πίσω

hair

Διαφήμιση