ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Για να αποκτήσετε ξανά τα χαμένα σας φρύδια

Η μόδα της γραμμής του φρυδιού αλλάζει συχνά και όσες είναι φανατικές οπαδοί της και θέλουν να την ακολουθούν πιστά, έχουν πολλές φορές μετανιώσει γιατί θέλησαν να δώσουν μια γραμμή διαφορετική του φυσικού φρυδιού τους.
    Έτσι αφαίρεσαν μισό ή και ολόκληρο το φρύδι κι αυτό δεν ξαναφύτρωσε ποτέ, γιατί όταν ξεριζωθεί δύσκολα ή και καθόλου ξαναφυτρώνει.
    Είναι πραγματικά από τους μεγαλύτερους «καημούς» ομορφιάς ένα πρόσωπο χωρίς φρύδια, που επιπλέον σε υποχρεώνει να χρησιμοποιείς συνεχώς το ειδικό μολύβι. Και είναι τόσες πολλές οι στιγμές που αναγκάζεσαι να παρουσιαστείς χωρίς φρύδια όταν σου λείπει το φυσικό… Η γραμμή με το μολύβι σβήνει το βράδυ στον ύπνο, το καλοκαίρι στη θάλασσα, όταν κάνει πολύ ζέστη και το πρόσωπο ιδρώνει, όταν πηγαίνεις για ψώνια και προβάρεις ρούχα και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.
    Για όλες αυτές λοιπόν τις στιγμές και για να «σβήσει ο καημός» των γυναικών που δεν έχουν φυσικό φρύδι, η τεχνολογία της αισθητικής μας δίνει σήμερα τη λύση με το μόνιμο μακιγιάζ του φρυδιού που διατηρεί την τεχνητή γραμμή τουλάχιστον για ένα χρόνο.
    Η τεχνική αυτή γίνεται με ειδικά ανεξίτηλα υποαλλεργικά χρώματα, δεν δημιουργεί ερεθισμό στο δέρμα και υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ο κατάλληλος συνδυασμός χρωμάτων, ώστε να ταιριάζει ακριβώς με το χρώμα του φρυδιού που επιζητεί.


Πίσω

makeup

Διαφήμιση