ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Νωπά εκχυλίσματα εναντίον του γηρασμού

Τα νωπά εκχυλίσματα είναι ίσως μία από τις πιο πρόσφατες περιποιήσεις για δέρμα το οποίο πλησιάζει προς τον « μαρασμό »αλλά και για εκείνες τις περιπτώσεις που ήδη έχουν υποστεί τα συμπτώματα της φθοράς του χρόνου.

Είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που κυκλοφορούν στην αγορά αυτά τα παρασκευάσματα και η εφαρμογή τους υπόσχεται πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Το μέχρι τώρα μειονέκτημά του προϊόντος ήταν ότι δεν μπορούσε να διατηρηθεί από την στιγμή της παρασκευής ως την ώρα της χρησιμο­ποίησής τους. Σήμερα επινόησαν τον τρόπο της κατάψυξης του υλικού και έτσι διατηρούνται τα συστατικά του νωπά σε θερμοκρασία (-20) βαθμών Κελσίου μέχρι την στιγμή της χρησιμοποίησής τους από την αισθητικό. Μεταφέρονται από το εργοστάσιο στον αντιπρόσωπο σε ειδική συσκευασία με ξηρή θερμότητα και φθάνoυν στην αισθητικό χωρίς να χάσουν καθόλου την ψύξη τους και χωρίς να αλλοιωθούν.

 

Πού χρησιμοποιούνται:

Σε γενικές γραμμές χρησιμοποιούνται μετά από ένα βαθύ καθαρισμό του δέρματος σε μια θεραπεία τεσσάρων έως έξι επισκέψεων σε διάστημα μίας εβδομάδος από την μία επίσκεψη στην άλλη.

Το προϊόν τοποθετείται από την αισθητικό με ένα καλό μασάζ με τα χέρια και με ειδικές παγωμένες συσκευές σε διάρκεια 15-20 λεπτών, αμέσως μετά την απόψυξη.

Απορροφάτε εντελώς από το δέρμα και δίνει αποτέλεσμα διαρκείας.

Είναι εντελώς ακίνδυνο.

Δεν έχουν παρατηρηθεί αρνητικά αποτελέσματα σε όλη την διάρκεια της εφαρμογής του σε εκατοντάδες γυναίκες όλων των ηλικιών


Πίσω

adv right

Διαφήμιση