ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Οι Μάσκες ομορφιάς

Η μάσκα ομορφιάς είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα σε όλες σχεδόν τις περιποιήσεις οι οποίες γίνονται μέσα στο εργαστήριο αισθητικής.

Σήμερα πολλές εταιρείες καλλυντικών παρασκευάζουν μάσκες τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν οι γυναίκες μόνες τους στο σπίτι.

Η καλή και λογική χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα της.

Είναι λοιπόν πολύ χρήσιμο να γνωρίζει κάθε γυναίκα τις διάφορες κατηγορίες μασκών και την ανάλογη δράση τους στο δέρμα, για να έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει τι μπορεί να κάνει μόνη της και τι πρέπει να ζητήσει από την αισθητικό της.

Θα μπορούσαμε λοιπόν να χωρίσουμε τις μάσκες σε δύο μεγάλες κατηγορίες

Α) Τις βιολογικές

Β)Τις πλαστικές

1) Ένα μέρος των βιολογικών μασκών είναι σε κρεμώδη μορφή. Αυτές είναι οι μάσκες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι από εσάς τις ίδιες.

Η χρήση τους γίνεται ως εξής:

Με την βοήθεια μίας βούρτσας προσώπου και με ένα καλό γαλάκτωμα εφαρμόστε ένα ελαφρό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Αφού ξεπλύνετε με άφθονο νερό απλώστε στο δέρμα σας μία ποσότητα κρεμώδους μάσκας και αφήστε την 20 λεπτά της ώρας.

Μετά ξεπλύνετε και τοποθετήστε απαραιτήτως στο δέρμα σας την θρεπτική σας κρέμα. Αυτή η περιποίηση θα δώσει στο δέρμα σας αρκετή τόνωση.

2) Οι πλαστικές μάσκες είναι αυτές οι ελαστικές μάσκες που στεγνώνουν και σκληραίνουν επάνω στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να βοηθούν το μυϊκό νευρικό σύστημα του προσώπου να ηρεμήσει, με την ακινητοποίηση του δέρματος την οποίαν προκαλούν.

Αυτές οι « σκληρυνόμενες » μάσκες προσφέρονται μόνο για χρήση μέσα στο εργαστήριο αισθητικής και δεν πρέπει ποτέ να τις χρησιμοποιεί η γυναίκα μόνη της στο σπίτι επειδή η εφαρμογή τους στηρίζεται σε ορισμένη τεχνική.

Επίσης στην κατηγορία των πλαστικών μασκών συγκαταλέγονται και οι θερμαινόμενες μάσκες οι οποίες εφαρμόζονται αποκλειστικά και μόνο στο εργαστήριο αισθητικής με αποτελέσματα από την χρήση τους, πολύ θεαματικά.

Οι μάσκες αυτές ενεργούν ως ένα θερμό αεροστεγές επικάλυμμα στο δέρμα. Αυτό το αεροστεγές κλείσιμο και η θέρμανση είναι το πιο βοηθητικό μέσον για να απορροφήσει το δέρμα με τις καλύτερες δυνατότητές του τα θρεπτικά προϊόντα που τοποθετούμε πριν την εφαρμογή


Πίσω

adv right

Διαφήμιση