ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ στο ΣΠΙΤΙ

«Τροφή» του δέρματος και πως θα την διαλέξουμε

Το δέρμα σε νεανική ηλικία τρέφεται από τα ίδια του τα συστατικά. Στα πιο ώριμα, όμως, χρόνια χρειάζεται η βοήθεια των καλλυντικών που του προμηθεύουν την «κατάλληλη τροφή», με αποτελέσματα εξ ίσου ικανοποιητικά με εκείνα των φυσικών συστατικών του.
Το περιποιημένο δέρμα ενισχύει την καλή εντύπωση, αυτήν που δημιουργεί κάθε γυναίκα στο άμεσο και ευρύτερο περιβάλλον της.
Ένα μέρος της περιποίησης μπορεί να γίνει από την ίδια τη γυναίκα στο σπίτι και ένα άλλο μέρος, σε ένα ινστιτούτο αισθητικής από καιρό σε καιρό.
Η χρησιμοποίηση αναζωογονητικών κρεμών είναι απαραίτητη και πρέπει να μπει στο καθημερινό πρόγραμμα ομορφιάς.
Το δέρμα αλλάζει κατηγορία και τύπο ανάλογα με την ηλικία, την ψυχική διάθεση, την οργανική λειτουργία, τις καιρικές συνθήκες και τη διατροφή. Έτσι μπορεί κάποια εποχή το λιπαρό δέρμα να γίνει ξηρό, το κανονικό να γίνει ευαίσθητο και το φυσιολογικό να γίνει αλλεργικό. Εύκολα λοιπόν, γίνεται κατανοητό το πόσο η συνεχής παρακολούθηση και περιποίηση του προσώπου είναι απαραίτητη.
Η αισθητικός που περιποιείται το δέρμα σας είναι το πιο ενδεδειγμένο άτομο, για να σας συμβουλέψει στην επιλογή της κατάλληλης τροφής γιατί αυτή έχει στα χέρια της το δικό σας δέρμα.
Αυτή το περιποιείται κάθε φορά που της το εμπιστεύεστε, αυτή το εξετάζει με τον επιστημονικό τρόπο που γνωρίζει, αυτή νοιώθει κάτω από τις παλάμες της, την ώρα που σας κάνει το μασάζ, τις όποιες ατέλειές του.
Αυτή λοιπόν γνωρίζει ή μπορεί και να υποψιαστεί ακόμα, τις αλλαγές του δέρματος σας, πριν αυτές γίνουν αρκετά εμφανείς.
Έτσι το μόνο κατάλληλο πρόσωπο στο οποίο πρέπει να απευθύνεστε για την επιλογή των προϊόντος που θα χρησιμοποιήσετε στο δέρμα σας είναι η αισθητικός σας.


Πίσω

spiti

Διαφήμιση