ΟΙ ΛΕΜΦΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

our_prof Βρείτε έμπειρους, εκπαιδευμένους λεμφοθεραπευτές από τον κατάλογό μας...

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΕΜΦΙΚΟΥ

Prosopo_ico

Παρακολουθήστε αποσπάσματα βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τη διεξαγωγή του σεμιναρίου λεμφικού μασάζ...

κλικ εδώ

Τιμοθέα Πατζίκα
Τιμοθέα Πατζίκα
Η Τιμοθέα Πατζίκα είναι η γνωστή Αισθητικός η οποία έχει συγγράψει μέχρι σήμερα 14 βιβλία με θέματα όπως:
  • «Τεχνική της αισθητικής» έκδοση 1974
  • «Ηλεκτρική Αποτρίχωση» έκδοση 1981
  • «Μικρά Μυστικά Ομορφιάς» έκδοση 1984
  • «Μπροστά στον Ραγισμένο Καθρέφτη» (Εντυπώσεις μίας Αισθητικού μέσα από το Ψυχιατρείο) έκδοση 1987
  • «Λευκές Νύχτες και Γκρίζες μέρες για την Μολδαβία» (Ταξιδιωτική Ιστορία για μια χώρα αλλιώτικη) έκδοση Παν/μίου Ιωαννίνων 1995
  • «Επάγγελμα Αισθητικός» (Εκπαιδευτικό βοήθημα για όλες τις βαθμίδες Σπουδών Αισθητικής) Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ Αθήνα 2001
  • «Κερδίζω την δική μου Ομορφιά» (62 Σύντομες Απαντήσεις σε Ερωτήσεις Ομορφιάς) Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ 2003
  • «Νέες μέθοδοι και τεχνικές εναντίον της Κυτταρίτιδας» Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ Αθήνα 2006
  • «90 τρόποι για να μείνετε νέες και υγιείς» Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ Αθήνα 2006
  • «Η Τεχνική Του Λεμφικού Μασάζ» (Θεωρία και Πρακτική) εκδόσεις Παπαζήση 2009
Και άλλα εκπαιδευτικά βοηθήματα για όλες τις βαθμίδες Σπουδών αισθητικής. Επίσης έχει λάβει μέρος στις συγγραφικές ομάδες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για τα βιβλία αισθητικής των δημοσίων σχολών. Έχει εκπροσωπήσει το κλάδο της, στην κρατική τηλεόραση επί δυόμισι χρόνια με την εκπομπή «Αποστολή Αφροδίτη» και στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 επί τρία χρόνια, με την εκπομπή «Αντίλαλοι Ομορφιάς» όπως και με ρεπορτάζ ομορφιάς στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο τύπο.
Έχει διδάξει σε ιδιωτικές σχολές αισθητικής, όπως και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όταν αναβαθμίστηκε το επάγγελμα, στα τότε Κ.Α.Τ.Ε. και σημερινά Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται με την συγγραφική, και με την μετεκπαίδευση των αισθητικών σε ειδικότητες όπως το Σεμινάριο του Λεμφικού μασάζ το οποίο πραγματοποιεί με πολύ μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα δραστηριοποιείται ως επικεφαλής του Δικτύου Εθελοντών Κοινωνικής Αισθητικής (ΔΕΚΑ) το οποίο περιλαμβάνει περιποίηση αισθητικής σε ευπαθείς ομάδες ατόμων οποίοι διαμένουν σε ιδρύματα, πρόγραμμα με μεγάλη απήχηση στην ψυχολογική κατάσταση των τροφίμων. Για την δραστηριότητα αυτή, αλλά και για την ιδέα της για καθιέρωση «Παγκόσμιας Ημέρας Ομορφιάς» η Τιμοθέα Πατζίκα βραβεύτηκε τον Ιούνιο του 2008 από παράγοντες του κλάδου.
Oπως επίσης βραβευτηκε τον Φερουάριο 2011 από την Ομοσπονδία Αισθητικών Ελλάδος για την συμβολή της στον Κλάδο της Αισθητικής.(ΕΡΕΥΝΕΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΜΕΤΕΚΚΑΙΔΕΥΣΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΩΝ).
Η Βράβευση αφορά και την συγγραφή του πρώτου βιλίου Αισθητικής στην Ελλάδα από την Τιμοθέα Πατζίκα το έτος 1976 με τίτλο <ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ> Το βιβλίο αυτό σήμερα ειναι συλλεκτικό κομμάτι και διατίθεται από την Κα Πατζίκα ΔΩΡΕΑΝ.